Pages

Thursday, December 9, 2010

Ujian Otak Lelaki dan Perempuan =)

Tadi gi try test ni. best jugak. - By F

ni adalah ujian masa yang ringkas, cuma lakukan dan jangan cuba menipu
diri anda sendiri



Kira jumlah huruf F's dalam perenggan dibawah dalam masa 15 saat:


FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS


dah selesai?
Scroll kebawah hanya apabila anda telah selesai mengira!

































OK?


berapa banyak?


tiga? (anda tentunya seorang lelaki!!!)


baca sekali lagi!


FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS


Salah, sebenarnya terdapat 6, kira semula..

Sebab berlakunya perkara tersebut diterangkan dibawah
ini...


otak LELAKI tidak memproses perkataan "OF".

Keajaiban kejadian atau silap mata?

Sesiapa yang dapat megira kesemua 6 F's pada permulaan
ujian memiliki otak
PEREMPUAN

Cuba la dengan kawan2 anda untuk meguji setakat mana
kebenaran perkara
ini.."

Mula² kira dapat 3 F. 2nd time kira pun 3 F jugak. LOL.
Ble check kali ke 3, baru dapat 6!! Betul² tak perasan perkataan "OF" tu. Macam hilang dari text tu. Hoho~





credit to http://1001rahsiadiri.blogspot.com/2009/02/perbezaan-otak-lelaki-ngan-otak.html

13 comments:

  1. nice entry.. blogwalk sini.. jalan2 smbil komen entry best! :)

    ReplyDelete
  2. eeerrr...nape dpt 3 jer?


    pastu bce penerangan baru dpt tahu ade 6..



    oh no! sy perempuan.............

    ReplyDelete
  3. hah sudah. kira dapat 4. mcm na plak nie.

    otakku perelaki ka?

    ReplyDelete
  4. khaiyisah husna: hehe sy pn pmpn tp kire dpt 3. =)
    otak laki maybe sebab tak amek kisah sangat ttg perkara yg remeh. maybe kita ske simple kot. =)

    the daten here: lol. camna tu? hehe. daten jenis yg balance kot =)

    ReplyDelete
  5. ooh....nseb bek dpt 3 je....kalu x?

    ReplyDelete
  6. erk..
    saye perempuan..
    tapi kenapa mula2 kira dapat 3..
    kali ketiga..baru dapat enam..
    huhu..
    bahye neh..
    kecelaruan jantina kot..
    miahahahah..
    salam perkenalana

    ReplyDelete
  7. syafiq roslan: kalau x, itu kita xtahu. ngee~

    deatH_luVer: lol. sama lah kita. =)
    salam perkenalan jugak ^.^

    ReplyDelete
  8. mula-mula kira pon dpt 2,2 kali kira dpt 3 haha mcm mn 2?

    ReplyDelete
  9. saya kira dapat 2 je. heheheh. cacat kot. miahahaha. nauzubillah.

    btw, nice!

    ReplyDelete
  10. adei...cam ne dapat lebih lak ni...

    ReplyDelete